Glove-anesthesia-berghut (Glove Anaesthesia - Mountain Cabin)

Glove anesthesie is een geavanceerde hypnose techniek waarbij de vakman in staat een doof gevoel in bepaalde delen van het lichaam in een poging om de pijn te creëren. Losmaken van processen je eigen lichaam kan een ongelooflijke ervaring zijn. Met verschijnselen zoals handschoenen anasthesia, de bewuste geest ruggen afstand en observeert wat de onbewuste geest doet. Als dit begint, zal beoefenaars ontdekken hoe laat het onderbewustzijn de controle, terwijl de andere delen van de geest rust.

Handschoen anesthesie is een zeer geavanceerde hypnose techniek en vereist een zeer specifieke en gedetailleerde script. Een van de moeilijke dingen in hypnose, vooral in een situatie als deze, is om de dingen die moeten worden zeggen bij het werken met een cliënt te ontwerpen. Als u gewoon op hen richting, zoals een betere houding , of heffen hun arm, of het doel is om het vertrouwen zinnen stromen meer natuurlijke wijze te bouwen, dan. Maar in een situatie waarin u de woorden om ze dieper zetten in de trance, en je hebt een zeer unieke visualisatie nodig, een vooraf geschreven script is van onschatbare waarde.

Dit script zal een beroep op degenen die creatief of hebben meer creatieve klanten. Het zal ook zeer nuttig zijn voor degenen die klanten die sceptisch zijn over de effecten van hypnose hebben. Door ze om te ontspannen en te luisteren naar het verhaal, waarvan zij de hoofdpersoon, zullen ze zich richten op de beschrijvingen in plaats van hun onvermogen om te worden gehypnotiseerd. Als u te maken met iemand die niet wordt gebruikt om hypnose, kunnen zij hebben een moeilijke tijd inzicht in de precieze controle die ze hebben over hun lichaam.

Maar door mikt op een situatie die niets met hypnose lijkt, door het beschrijvend en onderhoudend, ze zullen de voordelen plukken zonder te worden afgeleid door hun vooroordelen. Ervaren beoefenaars van hypnose vindt dit script zeer behulpzaam.© World Hypnosis LLP - All rights reserved