Pijnverlichting voor Kinderen (Pain Relief for Children)

Als je cliënten die lijden aan Multiple Sclerose ( MS ) dan zult u waarschijnlijk willen hen helpen om te stoppen met vechten tegen de symptomen en het leren accepteren en maken het een van de meest effectieve vormen van gebruik van hypnose is voor de verlichting van pijn. Het kan moeilijk zijn maar, om kinderen te helpen controle over hun pijn en beheren om er doorheen te krijgen zonder dat ze overweldigd . Hoewel de pijn kan niet volledig verdwijnen door middel van hypnose, kan het worden versoepeld, en het lichaam en de geest kan worden geconditioneerd om te gaan met de pijn in een meer ontspannen manier.

Omdat kinderen hebben een kortere aandachtsspanne dan de meeste volwassenen, is het belangrijk om dit script te korter en meer to the point te zijn. Als het kind groeit verveeld, zelfs terwijl onder hypnose, zullen ze interesse verloren en het effect van de behandeling zal worden verminderd. Om het script te werken om het de volledige capaciteit, moet het gemakkelijk zijn voor het kind te begrijpen.

Het kan nuttig zijn voor het kind om te begrijpen hoe hun pijn optreedt. Dit is een verklaring die kan worden vereenvoudigd om beter het proces uitleg van een kind. Pijn kan worden ervaren in verschillende gewaarwordingen. Het is hetzelfde voor kinderen. Hun ruggenmerg gedraagt zich als een relais centrum dat de pijn signaal voorafgaand aan het doorgeven aan de hersenen kan blokkeren, verhogen, of te wijzigen. Het gebied van het ruggenmerg genaamd de dorsale hoorn is belangrijk bij de ontvangst van pijnsignalen.

De neurotransmitters functioneren deuren of hekken en laat de pijnsignalen te passeren en op de cellen. Een van de stoffen geassocieerd met pijn die onderzocht wordt glutamaat. Tijdens experimenten werden de glutamaatreceptoren bij muizen geblokkeerd, en werd bewezen dat hun pijn was verminderd. Morfine en andere opioïde geneesmiddelen werken door het blokkeren van deze receptoren inschakelen pijn - remmende verloop, circuits, en daardoor pijn blokkeren.

Het is niet te sterk een sprong van het geloof om te zien waar hypnose dit hetzelfde effect zou kunnen hebben. Als geneesmiddelen het vermogen te interfereren met de boodschap van pijn hersenen, dan zeker de menselijke geest kan verstoren die boodschap ook. Via deze hypnose script, kan uw kind leren om de pijn te beheersen boodschap op dezelfde manier dat een medicijn zou interfereren met de pijn bericht.

De anasthesia dat helpt bij pijnbestrijding kan natuurlijk worden vervaardigd, door het onderbewuste verband met de pijn die dit script in staat zal stellen uw kind om perform.best van wat ze hebben gekregen.

Deze hypnose script downloaden van Wereld Hypnose kan uw klanten te helpen door hen de motivatie om hun leven te genieten om zijn volle potentieel.© World Hypnosis LLP - All rights reserved