Tijdsvervormig (Time Distortion)

Tijd vervorming is een hulpmiddel dat u kunt gebruiken in hypnose om een verscheidenheid aan resultaten te bereiken. Je geest kan versnellen of vertragen uw perceptie afhankelijk van wat de gewenste resultaten zijn. Er zijn veel voorkomende manieren van het ervaren van tijd vervorming, en het gebeurt vaker dan u waarschijnlijk denkt. Maar als u of uw cliƫnt wilt u uw perceptie van tijd vervormen om een nieuwe vaardigheid of omgaan met een bepaalde situatie te leren, zal dit script kunt u de vervorming van tijd te controleren.

Het eerste wat je zal begrijpen met betrekking tot tijd vervorming is dat je geest gaat hoofdzakelijk op de automatische piloot en tijd net passeert. Het is jouw perceptie dat je de controle, en voelt het langzaam of snel voorbij, ongeacht wat is de realiteit. Voorbeelden hiervan zijn in het script. Zodra u of uw klant begrijpt het concept van tijd vervorming, zul je beginnen te begrijpen hoe het kan worden gebruikt om uw voordeel.

Het script zal gebruik maken van uw herinneringen aan de vervorming ervaring optreedt, en dan zal u begeleiden naar een trigger zin in om te vragen dat het gebeurt onder jouw controle. Dit script zal u zich in een gevoel van comfort en controle als het gaat om tijd vervorming, zodat je een expert in het herkennen en gebruik te maken van het zijn.

Door het gebruik van tijd vervorming, zal u of uw klant in staat zijn om nieuwe vaardigheden te leren in een veel kortere tijd dan wanneer je niet met de tijd vervorming. Je in staat om jezelf te projecteren in de toekomst door middel van deze hypnose script en dingen die les zou hebben genomen na les te leren zal zijn, zal je nu een expert in het doen van hen.

Dit kan nu onmogelijk lijken, maar het script zal u begeleiden door het proces stap voor stap. Een ander verbazingwekkend wat je kunt doen met de tijd vervorming is werk door oplossingen voor problemen in reverse.You staat om jezelf te projecteren in de periode waarin het probleem dat u geconfronteerd is opgelost zal zijn. Het lijkt misschien nu ingewikkeld, maar het script zal het proces vereenvoudigen en leer je de kracht van je geest waarderen. Het concept van de tijd vervorming ervan uit dat er een grote mate van kennis in je hoofd dat je hebt gewoon niet geleerd nog te openen.

Door de verstoring tijd, bent u in staat om toegang te krijgen tot deze informatie die anders weken of maanden, of zelfs jaren zou duren om voort te trekken van je onderbewustzijn. Dit betekent niet dat je ineens een expert in alles zijn, maar u kunt informatie trekken van binnen dat je eerder niet wist was daar.© World Hypnosis LLP - All rights reserved